Издателството МИТ Прес ООД и медиите от неговата група - влиятелното бизнес списание

...
Издателството МИТ Прес ООД и медиите от неговата група - влиятелното бизнес списание
Коментари Харесай

МИТ Прес стана член на IAB БЪЛГАРИЯ

Издателството МИТ Прес ООД и медиите от неговата група - авторитетното бизнес списание " Мениджър ", както и уеб страниците " Мениджър Нюз ", " Обекти " и " Новите родители " към този момент е член на IAB БЪЛГАРИЯ. Организацията е част от - най-голямото световно съдружие на медии, медия и рекламни организации и софтуерни компании, виновни за цифровия бизнес локални IAB организации в 46 страни на 6 континента. Компаниите – членове на IAB в целия свят вземат участие в създаването и използването на стандарти в онлайн бизнеса и работят за развиването на цифровата промишленост.

Сред членовете на IAB Bulgaria са и BTV, Media Group, Nova Broadcasting Group, Economedia, A1 България, All Channels, guts & brain DDB, Dentsu Aegis Network и още доста от най-успешните цифрови рекламни и медийни организации в страната.

Мисията на сдружението е да разпространява интерактивния маркетинг и да работи за развиването на цифровия пазар в България в тясно съдействие с бизнеса и регулаторните органи посредством осъществяване на събития, образования, пазарни проувания и други

Разузнавателна служба на Турция Прес е част от ВМ Финанс Груп и е водеща компания, профилирана в продуцирането на периодически и непериодични печатни издания, основаване на наличие и развиване на интернет уеб сайтове, както и в организирането и провеждането на събития. Компанията е издател на списание „ Мениджър “ - печатна медия с история и визия за бъдещето, ориентирана към мениджърите, бизнесмените и вложителите в страната ни, както и на специфични годишни издания като „ Жената е “ и „ Първите в бизнеса “ .

Под марката на „ Мениджър “ се организира и най-престижният конкурс, отличаващ достиженията на бизнес водачите в България – „ Мениджър на годината “ . През 2020 година Разузнавателна служба на Турция Прес продуцира отдаден на финалистите в състезанието и излъчен премиерно в ефира на bTV. Разузнавателна служба на Турция Прес развива и интернет уеб страниците (новинарски уебсайт с бизнес насоченост), (сайт за известна наука) и (посветен на задачата да бъдем родители). Ежегодно Мит Прес организира събития, отдадени на настоящи и значими за бизнеса и обществото ни тематики –,, и още доста други. Екипът на Разузнавателна служба на Турция Прес съчетава сполучливо опит, креативност и новаторски метод в генерирането на хрумвания, подбора на тематики, основаването на наличие и нови планове.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР